CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Sunday, March 20, 2011

Layan gambaq je la




• My jots, my thoughts •




















Darth vader

Balik je, start study sampai pkl 5. Naik muntah dah nie.


Tolon...



Sunday, March 6, 2011

Peluh time

So pagi ni bwk depa kt playground P8E.


Sengih je la.


Muiz pun sengih jgk la


Them


Them II



Cantik bt profile FB ni kan?!

Gambaq mak depa tak dak ka?






















Pergh.... Study tu.

Sat ja.

Hahahahaha


• My jots, my thoughts •

Saturday, March 5, 2011

Green finger, anyone?

Hmmmmm

Actually mmg tgh bz nk study dan siapkan assignment tp dan lagi update blog.



Ni dia pokok belimbing buluh yg ditanam mak dan abah masa mula2 pindah msk. Merimbun la jgk kan. Daun ni la yg diramas2 dlm air dan bg mandi utk demam. Ni la pokok 'air sayur' yg faiz x mau mandi tu.



Bertahun tanam br la nk berbunga/ berbuah.



Nie plak bunga raya putih yg ditanam oleh aku. Ini sebhgn je. Kalau tepek gambaq penuh, mau menangis tgk hahaha.



Nie plak anak pokok lemuni. Mak cucuk jer ranting dia dan aku tlg siram (bila teringat la). Nnt boleh la masak nasi lemuni.



Ini pulak bukan pokok ye. Ni bukit bukau baju yg x dilipat selama seminggu ye. Kalau 2 minggu, mau aku jalan dlm rmh pun main kuis dgn kaki je hahahaha



Nnt nk cari la buku nie. =)

• My jots, my thoughts •

Friday, March 4, 2011

QA Session 3





Let me introduce our teammates. Ini merupakan pecahan kumpulan kecil dr Kumpulan 2 (Lu' Lu'). Kumpulan 2 sebenarnya terdiri dr 11 org.

Kumpulan kecil kami nie namanya kumpulan 2A. Yg comel lote di tgh tu Bob@fairus (MINT). Dr kiri tu Nad (AG), yours truly, kak Nik (JPBD), Intan (MOF) dan Amirul (JPN Penang)


• My jots, my thoughts •