CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Friday, April 21, 2017

Doa

Family

Sombongnya

Wednesday, April 19, 2017

Tetapkanlah Iman

Tuesday, April 18, 2017

Allah SWT first

Monday, April 17, 2017

Overhaul Badan jap

Hari ni cuti sebab pi urut badan. Since cuti sekolah baru ni (mid march), my left calf sakit. Sakit di betis tu naik ke belakang lutut, naik ke peha dan last week dah start rasa di pinggang. Jalan pun dah semacam. So semalam sms kakak urut kt sini kalau boleh mengurut badan hari nie. Dapat ok daripada dia, mohon cuti rehat utk hr ni.

So tadi pagi dah mengurut, sakit kat belah kiri. Mmg dah masuk angin cik su tu cakap. Betulkan juga batu meroyan takut jugak terkeluar sebab last year batuk teruk dan tak berhenti. Alhamdulillah. Balik rumah, tertidur dari pukul 11.30 sampai 2.30 petang!

Bangun rasa refresh. Alhamdulillah...

Opss... gambaq takde kena mengenang dgn cerita (^_^)

Sunday, April 16, 2017

Good Vibes

Saturday, April 15, 2017

Jaga badan

Friday, April 14, 2017

Priority

Breathe

Wednesday, April 12, 2017

X overdose punya ehh

Tuesday, April 11, 2017

Let's Workout

Monday, April 10, 2017

Nakalnya...

Hahaha

Sunday, April 9, 2017

Orang belanja

#throwback last wednesday

(^_^)

Masjid Tuanku Mizan

Masjid Besi

Rezeki

Thursday, April 6, 2017

Jaga ibu

Wednesday, April 5, 2017

Untung je?

Tuesday, April 4, 2017

Kau rasa?

Monday, April 3, 2017

Us

Sunday, April 2, 2017

Depa

#throwback

PD Waterfront...

Jumaat lepas

Saturday, April 1, 2017

Ayam Bakar Station Port Dickson