CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Monday, April 17, 2017

Overhaul Badan jap

Hari ni cuti sebab pi urut badan. Since cuti sekolah baru ni (mid march), my left calf sakit. Sakit di betis tu naik ke belakang lutut, naik ke peha dan last week dah start rasa di pinggang. Jalan pun dah semacam. So semalam sms kakak urut kt sini kalau boleh mengurut badan hari nie. Dapat ok daripada dia, mohon cuti rehat utk hr ni.

So tadi pagi dah mengurut, sakit kat belah kiri. Mmg dah masuk angin cik su tu cakap. Betulkan juga batu meroyan takut jugak terkeluar sebab last year batuk teruk dan tak berhenti. Alhamdulillah. Balik rumah, tertidur dari pukul 11.30 sampai 2.30 petang!

Bangun rasa refresh. Alhamdulillah...

Opss... gambaq takde kena mengenang dgn cerita (^_^)

0 comments: