CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Sunday, January 20, 2013

Selamat pagi cikgu




So, pagi ni, muiz join seminar persediaan UPSR even though dia baru darjah 4. Saja bg exposure. Satu hari je kat kolej 5, UPM. Seminar ni digabungkan dgn 8 buah sekolah lagi dari putrajaya dan bangi.



Tapi bukan naik bas nie (walaupun mak dia perasan naik bas ni hehehe). Naik bas sekolah betul. Dua bas. Satu utk girls (penuh) dan satu utk boys (x penuh pun).

Oh ya, inilah masanya mak depa nk test penggunaan handphone muiz dan faiz tu.



Masa nie awai lagi. Belum pkl 8 pun.



Muiz dgn beg karrimor ayahnya yang bila anak pinjam beg, tetiba je nak beli beg baru. Cheh. Kudukut betui.



Ini plak aksi jemu menunggu bila la bas nie nak gerak. Faiz dgn game x lekang. Ishhh kena gerak gemput hadkan permainan game hp nie. Bahaya betul.

Anyway, masa pagi tu tanya fasi pukul brp balik? Katanya 4.30. Makanya mak dan adik kelam kabut bersiap sedia utk solat di awal waktu dan bergegas ke sekolah.

Bila sampai, sunyi sepi. Tak lama lepas tu hujan selebat2nya. Kami dok baca majalah dlm keta. By 5.30, ayahnya pun sampai dr kenduri tahlil di kajang.

Alkisahnya, muiz sampai 6.15 dan hujan pun dah berhenti.

Errrrk -.-'

Alhamdulillah selamat semuanya (^_^)

• My Jots, My Thoughts •

0 comments: