CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Monday, April 22, 2013

Semalam, Putrajaya 2nd RC event.

Ini citer semalam. Tajuk ni? Hentam je laa. X tau nama event sebenar. RC? Remote Control. Kiranya event utk peminat RC darat, udara atau air.

Dpt tau dr fb kak intan, dia jd urus setia PPJ dan Instagram my friend, yati cob. Area? Sebelah kolam air presint 6, belakang pullman. Cara binaan stage bagai tu mcm permanent la tracks kt situ.



Yg first sekali terjah, track yg nie. Off track utk kereta RC off track. Jgn la tanya lelebih. Mmg chek x tau. Yg chek tau, mmg syok. Siap ada pitstop utk boh minyak lagi ( kalau kt gambaq tu, belah bwh yg ada brader baju merah dan putih tu). Eh ada yg baju itam tu sekali.



Haaa npk tak pitstop. Jap lagi penuh crew team masing2, standby dgn syringe penuh minyak keta. Ala2 citer kartun Cars tuuuu.



Lupa plak. Ini semua view dr atas kontena. Sila abaikan bayang chek yg come lote tu ye. Hehhehe



Ini plak track utk kapal terbang dan helicopter. Ada marshall, air boss, flank, throttle la, cut off throttle la, dan sebagainya yg chek tau pun pasai dok dengar depa bg taklimat. Hehehe



Besaq betui kapal terbang. Perghhhh. Mengagumkan. Hobi yg mahal ye hehehe

Nah tgk skt movie clip ye. Nasib la batt hp nk abis. Kalau tak penuh lagi gambaq2. Hehehe



Ini plak race track utk keta indoor plak. Ini kereta drag. Syok oooo tgk.

Pastu pi tgk sailboat RC plak. X dan ambik gambaq. Batt abis. Lagipun dok sembang dgn kak intan hehehe.


- Posted using BlogPress from my iPhone

0 comments: